Gathering of Developers heeft VoodooExtreme 3 nieuwe screenshots gestuurd van Bungie's derde persoons animatie-aktie game; Oni.

De game zal volgende maand al in de winkels liggen voor de PC, PlayStation2 en Macintosch. Om zeker te weten of je de game moet kopen of niet, kan je beter even onze preview lezen. Deze bevat alle's wat je ook maar over de game zou, of wilt weten

Als in een echte anime-stijl speelt Oni af in een wereld in de toekomst waar technologie zeer ver gevorderd is en steden uit zijn gegroeid tot megacity's met gebouwen waarbij de Empire State Building in vergelijking niks bij is. Elke gamer die wel eens een anime film heeft gezien heeft vast wel eens afgevraagd of het niet heel mooi zou zijn als je zelf eens een keer de controle zou hebben over de spectaculaire actie die je altijd ziet in al die anime films. Na Shogo zijn er geen goede anime actie games meer uitgekomen, zal Oni de doorbraak zijn voor de anime actie games?

Oni zal het in ieder geval heel anders aanpakken dan Shogo. In de eerste plaats zal het spel in het 3de persoons perspectief afspelen. Het probleem met de camera waar de meeste 3de persoon games last van hebben (het slechte standpunt van de camera als je bijvoorbeeld dicht bij een muur staat) hebben ze opgelost door de muren en andere objecten transparant te maken als je camera standpunt erdoor wordt geblokkeerd. Als je speelt zal de camera dan ook steeds vanuit het beste standpunt te spelen zijn. De andere 2 screenshots kan je hier bezichtigen.