Onduidelijkheid over BioShock 2's DRM en systeemeisen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens de website van Steam beschikt het spel over de SecuROM-beveiliging die het aantal installaties van het spel beperkt tot vijf. Daarnaast zou de speler ingelogd moeten zijn op Games for Windows Live om het spel op te kunnen slaan en achievements te kunnen verdienen.Een medewerker van uitgever 2K heeft op het officiële forum van de uitgever een verklaring gegeven: "BioShock 2 maakt gebruik van een standaard Games for Windows Live-activatiesysteem, net zoals veel andere games die je in het verleden heb gespeeld. Dat betekent niet dat je altijd online zal moeten zijn om het spel te spelen of om op te slaan."

"Je kan een offline profiel aanmaken om het singleplayer-gedeelte van het spel te spelen. Je verdient dan echter geen achievements en je kan dan natuurlijk geen multiplayer spelen. We gebruiken SecuROM alleen als een cd-check-methode voor de winkelversie van BioShock 2. Dat is zijn enige gebruik", aldus de medewerker.

De overige minimale systeemeisen zijn als volgt:

Proce or: AMD Athlon 64 Proce or 3800+ 2.4Ghz, Intel Pentium 4 530 3.0GhzGeheugen: 2GBGrafische kaart: GeForce 7800GT 256MB / ATI X1900 256MB

Hardeschijfruimte: 11 gigabyteBesturing ysteem: Windows XP, Vista, Windows 7DirectX versie 9.0cOnderstaande systeemeisen worden aanbevolen voor een optimale spelervaring:

Proce or: AMD Athlon 64 X2 5200+ Dual Core 2.60Ghz, Intel Core 2 Duo E6420 Dual Core 2.13GhzGeheugen: 3GBGrafische kaart: NVIDIA 8800GT 512MB of beter / ATI Radeon HD4830 512MB of beterBioShock 2 verschijnt op 9 februari voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou