Zat je nog in de baarmoeder toen Outrun verscheen, verbood je rij-instructeur je om Destruction Derby te spelen of mocht je van je moeder geen Road Rash doen? Niet geteurd! JoWood geeft je namelijk de kans om alle grafische wonderen en gameplay hoogtepunten van weleer opnieuw te ervaren met Torque. Zo kun je eindelijk weer genieten van grote, groene, knipperende pijlen midden in de woestijn, iets wat we al sinds onze oude, inmiddels stop happende Playstation One niet meer gezien hebben in een niet-futuristische titel.

Maar er is méér. Torque kent speciale 'lens-flare' effecten voor wanneer je tegen de zon in kijkt en biedt allerlei gedetailleerde objecten langs de weg. Per slot van rekening moet er wel wat te genieten zijn wanneer je met je motorfiets over de brede weg scheurt!

Toen JoWood aankondigde dat we een spel kregen gebaseerd op de geflopte film Torque, hoopten we eindelijk een game te krijgen die de film zou overtreffen omdat het omgekeerd simpelweg niet mogelijk was. Maar JoWood lijkt werkelijk alles uit de kast te halen - just to make it happen! Maar misschien zitten we er naast en blijkt Torque grandioos super te zijn. Mocht je meer screenshots willen, sla hier je slag.