Omgevingen in Switch-versie Mortal Kombat 11 worden minder gedetailleerd

Omgevingen in Switch-versie Mortal Kombat 11 worden minder gedetailleerd

De Switch-versie van Mortal Kombat krijgt "speciale reducties in de omgevingen" om zo goed mogelijk te kunnen draaien op het systeem.

Dat meldt producent Trevor Traub in een interview met Game Revolution. Volgens hem "is het eindresultaat echt fantastisch". Hij claimt ook dat er geen specifieke versie van de game is die als hoofdversie wordt beschouwd.

De Switch-versie van Mortal Kombat 11 wordt niet door NetherRealm Studios zelf ontwikkeld, maar door Shiver Entertainment. "Ze ontwikkelingen het tegelijk met ons, dus het voelt als een soort co-productie."

Shiver Entertainment werd in 2012 opgericht en wordt geleid door John Schappert, die voorheen de COO bij EA en Zynga was en ook Xbox Live en Microsoft Studios overzag bij Microsoft. Eerder heeft de studio Scribblenauts Showdown ontwikkeld.

Mortal Kombat 11 komt op 23 april uit op PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is toch wel jammer. De vraag is alleen of het te merken valt.

0
test

@AlexKidd Nou ja, Doom 2016 heeft al laten zien dat je ook op de Switch, met haar beperkte mogelijkheden, alsnog een prachtig ogende game kunt neerzetten. Van een franchise als Mortal Kombat mogen we mijns inziens dan ook niet anders verwachten.

0

@Robert-Frans Het jammere (net zoals bij Wolfenstein 2) is dat het gewoon minder fijn speelt vergeleken andere platformen. Tuurlijk, als je alleen een Switch hebt, is het fijn dat je zo'n spel alsnog kan spelen. Maar ik raad het toch altijd aan om zulke zware games op een ander platform te kopen.

0
test

@Robert-Frans denk ook wel dat het goed komt. Lijkt me toch wel vet om mk te doen on the go

0
test

Zag op Reddit allemaal huilende mensen die verwachten dat Shiver Entertainment het spel om zeep helpt. Zal wel meevallen... toch? Zit namelijk met smart op MK11 te wachten. Graphics boeien me niet zo, maar gameplay en fps des te meer. Als je op wat hoger niveau speelt, dan telt elke frame mee. Lag is killing (letterlijk ja).

0

@mrakd reddit is het walhalla voor huilende mensen. Positiviteit is daar niet uitgevonden in ieder geval

0

Aanbevolen voor jou