Officiële poster The Last of Us-televisieserie uitgebracht

Officiële poster The Last of Us-televisieserie uitgebracht

Naughty Dog en HBO hebben de officiële poster van de aankomende televisieserie gebaseerd op The Last of Us uitgebracht.

Op de poster zijn Joel en Ellie - gespeeld door Pedro Pascal en Bella Ramsey - te zien met op de achtergrond met een door de natuur overgenomen stad op de hoofdrol. Spelers van de game zullen de gelijkenissen met het eerste spel opvallen.

Naast Pascal en Ramsey zullen Nick Offerman als Bill, Merle Dandridge als Marlene en Gabriel Luma als Tommy te zien zijn. De acteurs die Joel en Ellie in de games vertolkten krijgen ook een (andere) rol binnen de show.

Het eerste seizoen van The Last of Us moet het verhaal van de eerste game behandelen, al zal dat verhaal ook worden uitgebreid. De eerder verschenen trailer hint daarnaast naar scènes uit de uitbreiding van de game, Left Behind.

De serie is geschreven door gameregisseur Neil Druckmann en Chernobyl-schrijver Craig Mazin. Druckmann regisseert ook een aflevering van de serie. De eerste aflevering staat vanaf 16 januari 2023 op HBO.

 
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice. Ik ben erg benieuwd naar de serie geworden.

0

When youre lost in the darkness look for the light. Dat is wel een beetje corny. Vast door een marketingpipo bedacht Ben erg benieuwd en ga zeker kijken

0
test

@Ziminar dat is toch een zin die gewoon uit de game komt. Dus zo raar is het dan niet?

0

@Jorn6810 Is dat zo? Is al lang geleden dat ik de games gespeeld heb, heb de remakes van de remakes aan me voorbij laten gaan

0

Aanbevolen voor jou