Officiële modding tools voor Dying Light nu beschikbaar | Gamer.nl

Officiële modding tools voor Dying Light nu beschikbaar | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Zoals beloofd heeft Techland afgelopen weekend modding tools voor Dying Lights beschikbaar gemaakt. Eerder haalde de ontwikkelaar Dying Light-mods offline om het gebruik van cheats tegen te gaan. In de tu enperiode was het mogelijk om mods te gebruiken met het gebruik van een patch.  

Modded versies van de game zijn niet online te spelen met andere spelers die de originele versie van de game gebruiken. Als verschillende spelers dezelfde mod gebruiken is het wel mogelijk om samen te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou