Officieel Game Pass Ultimate-kaartje noemt Xbox Series S

Officieel Game Pass Ultimate-kaartje noemt Xbox Series S

Wederom lijkt het bestaan van de Xbox Series S te zijn gelekt, ditmaal via een officiële trialkaart voor Game Pass Ultimate.

Een Twitter-gebruiker genaamd @BraviaryBrendan deelde een foto van een Game Pass Ultimate-trialkaart die bij zijn nieuwe Xbox One-controller zat. Hierop worden zowel Xbox Series X als Series S genoemd.

Dat is opvallend, omdat Xbox Series S nog helemaal niet officieel is aangekondigd. Vorige maand lekte het bestaan van de console ook al uit via een verpakking van de Xbox Series X-controller. Mogelijk wordt de console binnenkort dan ook onthuld.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Microsoft naast de Series X ook aan de Series S werkt. De console zou intern bekendstaan als 'Project Lockhart', geen diskdrive bevatten en mogelijk ook minder krachtiger dan de Series X zijn. Daardoor zou de Series S wel voor een scherpere prijs aangeboden kunnen worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit lijkt mij allemaal helemaal niet per ongeluk, maar allemaal een vooropgezet plan om steeds het gerucht van de de Series S levend te houden.

0
test

@fonsrutte dat denk ik ook. Laat de geruchtenmolen maar lekker malen denken ze daar.

0

Aanbevolen voor jou