Nieuws
Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm Oddtimized Edition voor Switch aangekondigd

Game komt zowel digitaal als fysiek uit op een nog onbekende datum

Geschreven door Michel Musters op
Oddworld: Soulstorm komt naar Nintendo Switch in de vorm van een 'Oddtimized Edition'.

Dat hebben uitgever Microids en ontwikkelaar Oddworld Inhabitants aangekondigd. Naast een digitale release komen er ook twee fysieke releases. In de Limited Oddition zitten naast de game ook een metalen hoes en drie artprints, en in de Collector's Edition zitten naast bovenstaande content onder andere een figurine van Abe, een artbook, stickers en een sleutelhanger.

Oddworld: Soulstorm kwam in april vorig jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store. In november vorig jaar volgende een release op Xbox-consoles en in juni dit jaar op Steam.

Oddworld: Soulstorm speelt zich af na New 'N Tasty en draait om Abe's imago als held, en zijn kans om de wereld te veranderen. De gameplay bestaat grotendeels uit platformen, maar kent ook lichte rpg-elementen. Het spel is een losse remake van het oorspronkelijke Oddworld-vervolg Abe's Exoddus, maar vertelt ook deels een nieuw verhaal.

Een releasedatum van de Switch-versie is nog niet bekend. Hieronder zijn een trailer en de speciale fysieke edities te bekijken. De remake van de eerste Oddworld, genaamd New 'n Tasty, is al enkele jaren voor de Switch verkrijgbaar.

Oddworld: Soulstorm
Oddworld: Soulstorm

Dit artikel delen:

Lees meer

Fifa 23 wordt morgen onthuld Activision heeft nu eigen pagina op Steam
0

Reacties op: Oddworld: Soulstorm Oddtimized Edition voor Switch aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.