Oculus Rift kan vanaf woensdag gereserveerd worden | Gamer.nl

Oculus Rift kan vanaf woensdag gereserveerd worden | Gamer.nl

Oculus heeft aangekondigd dat de consumentenversie van virtual realitybril Oculus Rift vanaf woensdag te bestellen is. Een prijs en releasedatum wordt diezelfde dag bekendgemaakt.

Via Twitter heeft het hoofd van Oculus, Palmer Lucky, een aantal details gedeeld. Hij vertelt dat de consumentenversie wordt verpakt in een koffer, net als de eerste versie die voor ontwikkelaars bestemd was. Hiernaast vertelt Palmer dat de lancering niet alleen in Noord-Amerika zal plaatsvinden: Oculus wordt vooralsnog uitgegeven in twintig landen, met meer die binnenkort volgen. Het is nog niet bekend welke landen dat zijn.

Pre-orders van de Oculus Rift komen met twee gratis games: Eve: Valyrie en Lucky’s Tale. Eerder kondigde Oculus aan een Xbox One-controller te bundelen met de Rift. Het is nog onbekend of er een pakket is zonder deze controller. Duidelijk is al wel dat de Oculus Touch-controller niet gelijktijdig met de Rift gaat verschijnen

Vanaf woensdag 6 januari om 17:00 uur Nederlandse tijd kan de Oculus Rift worden besteld via de website van het product. Meer informatie over wanneer de bril wordt verstuurd volgt dan.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou