Obsidian ziet remaster van Fallout: New Vegas wel zitten

Obsidian ziet remaster van Fallout: New Vegas wel zitten

Obsidian Entertainment zou graag een remaster maken van hun geprezen game Fallout: New Vegas.

Dat melden regisseurs Tim Cain en Leonard Boyarsky aan The Gamer. Cain vertelde aan de site dat hij een "grafische remaster" van het spel wel ziet zitten, waar Boyarsky het vervolgens volmondig mee eens was. "Zou een grafische remaster van Fallout: New Vegas niet geweldig zijn?" aldus Cain. "Het zou geweldig zijn", zo antwoordde Boyarsky.

Ook The Outer Worlds-regisseur Eric DeMilt begrijpt de fascinatie rondom Fallout: New Vegas: "Toen de game uitkwam waren er wat problemen met de stabiliteit. Die problemen werden opgelost en mensen gaan nu graag terug naar het spel. De game is rijk aan verhaal en personages en mensen willen er gewoon tijd in spenderen."

Zowel Obsidian als Fallout-eigenaar Bethesda zijn tegenwoordig onderdeel van Microsoft, dus er zijn mogelijkheden voor een remaster of zelfs een opvolger - al zijn beiden geenzins bevestigd.

Deze week werd wel de Spacer’s Choice Edition voor The Outer Worlds, een andere game van Obsidian, aangekondigd. De verbeterde versie van de game uit 2019 komt op 7 maart uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S en bevat een hogere resolutie, alsmede verbeterde belichting en omgevingen, snellere laadtijden, betere prestaties, een dynamisch weersysteem, meer details voor personages en een verhoogde levelcap. Naast het hoofdspel zijn ook de uitbreidingen Murder on Eridanos en Peril on Gorgon onderdeel van het pakket.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Obsidian heeft al vaker laten vallen dat ze graag iets me FO (NV) willen doen. Waarom MS hier nog altijd niet op is ingesprongen ontgaat me. Met SF en TES6 heeft Bethesda hier in principe niet de tijd voor. (Tenzij ze net als bij het door niemand gevraagde FO76 met een ongewenste verrassing komen en nog meer dure TES ontwikkeltijd hebben weggegooid.)

0

Dit bericht plaatsen jullie elke maand, is geen nieuws meer, meld het pas als ze groen licht hebben

0

Aanbevolen voor jou