'Nyko-accessoire kan werking Kinect negatief beïnvloeden' | Gamer.nl

'Nyko-accessoire kan werking Kinect negatief beïnvloeden' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Zoom, een product van het Japanse Nyko, is een acce oire met een drietal lenzen die op de Kinect-sensor geklikt kan worden. Nyko claimt dat spelers hierdoor veertig procent minder ruimte nodig hebben in hun kamer, om Kinect goed te laten werken. "Kinect is zorgvuldig getest op prestatie, nauwkeurigheid en omgevingsfactoren. Iedere aanpa ing kan de algehele werking van Kinect beïnvloeden", zo luidt de reactie van Microsoft.

Nyko zegt trots te zijn op het ontwerp. "We hebben meerdere patenten aangevraagd om het enige bedrijf te zijn dat een ruimtebesparende lens voor Kinect aanbiedt." Het zoom-acce oire van Nyko ligt 23 augustus in de Amerikaanse winkels, en heeft daar een adviesprijs van 29,99 dollar. Of het product ook naar Europa komt is niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou