Nvidia: 'GeForce-lijst met pc-games is echt, maar genoemde games niet'

Nvidia: 'GeForce-lijst met pc-games is echt, maar genoemde games niet'

De gelekte GeForce Now-lijst met pc-games bestaat echt, zo heeft Nvidia bevestigd, maar de genoemde games zijn geen indicatie van echt bestaande titels.

Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf bevestigd aan Wccftech. "Nvidia is op de hoogte van de gepubliceerde lijst met zowel uitgegeven als gespeculeerde titels. Deze lijst wordt alleen gebruikt voor interne tests. Het bestaan van de genoemde games wordt niet bevestigd met de lijst." Nvidia heeft de toegang tot de lijst inmiddels geblokkeerd.

Eerder lekte via een datamine van Nvidia GeForce Now een lijst met mogelijke pc-games uit. Daarin werden games als God of War voor pc, Gears 6, Resident Evil 4 Remake, Final Fantasy 9 Remake, Crysis 4, Grand Theft Auto Trilogy-remasters, Halo 5 voor pc, Bioshock RTX Remaster, Half-Life 2 Remastered en Injustice 3 genoemd.

Hoewel Nvidia dus het bestaan van deze lijst heeft bevestigd, benadrukt het bedrijf dat deze titels - in ieder geval volgens hen - niet echt in ontwikkeling zijn voor pc. In plaats daarvan zou het om interne tests gaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Je kunt al weten dat de lijst erg voorbarig is aangezien Final Fantasy 9 remake erin staat. Final Fantasy 7 remake duurt nog wel een paar om af te maken en ik denk niet dat ze aan een 9 gaan beginnen tenzij ze hebben kunnen zien dat mensen tenminste FF7-2 met dezelfde overtuiging blijven kopen.

0

Aanbevolen voor jou