Update: Rocksteady en Nvidia gaan pc-versie Arkham Knight verbeteren | Gamer.nl

Update: Rocksteady en Nvidia gaan pc-versie Arkham Knight verbeteren | Gamer.nl

Nvidia gaat samen met ontwikkelaar Rocksteady en uitgever WB Games de prestatieproblemen van Batman: Arkham Knight op pc oplossen. De gpu-fabrikant heeft zijn technische en Quality Assurance (QA)-afdelingen beschikbaar gesteld om dit mogelijk te maken. Dat laat het bedrijf weten aan Eurogamer.

Een woordvoerder van Nvidia zegt dat het bedrijf de problemen niet alleen gaat oplo en voor Nvidia-kaarten, maar voor de pc-versie in het algemeen. Dat zou de problemen ook op moeten lo en voor mensen met een grafische kaart van Nvidia's concurrent AMD.

Update: Rocksteady werkt ook mee aan het verbeteren van Batman: Arkham Knight op pc.  "We ondersteunen de besli ing om de pc-versie uit de schappen te halen. Ons technisch team gaat als een gek aan de slag om de problemen zo snel mogelijk op te lo en", tweet Sefton Hill van de ontwikkelaar. Rocksteady was verantwoordelijk voor de PS4- en Xbox One-versies van Arkham Knight; het spel werd door de externe studio Iron Galaxy naar pc overgezet.

Batman: Arkham Knight kwam op 23 juni uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Al snel bleek dat de pc-versie slecht geoptimaliseerd was. Deze framerate van deze versie was vastgezet op 30 fps en miste grafische opties. Het spel draaide ook op aanbevolen hardware niet soepel.

Uitgever WB Games besloot het spel op 25 juni uit de schappen te halen en de problemen op te lo en. Verscheidene digitale winkels bieden mensen die de pc-versie hebben gekocht hun terug. Het is niet bekend wanneer het spel weer te koop zal zijn voor pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou