Nvidia brengt extra mogelijkheden pc-versie Battlefield 2042 in beeld

Nvidia brengt extra mogelijkheden pc-versie Battlefield 2042 in beeld

Nvidia licht in een nieuwe trailer voor Battlefield 2042 een aantal grafische opties uit.

De beelden in de trailer zijn opgenomen met een RTX 30-kaart van Nvidia en tonen onder andere hoe ray-tracing wordt toegepast op ambient occlusion. Daarmee worden met name schaduwen toegevoegd aan objecten, zoals grote graafmachines en onder de helm van soldaten.

Deep learning super sampling, dlss, zorgt er verder voor dat spelers een hogere resolutie kunnen weergeven of betere prestaties ervaren dankzij de opschaaltechniek. In dat laatste geval wordt de videokaart minder zwaar belast, waardoor er ruimte overblijft voor hogere framerates.

Tot slot ondersteunt Battlefield 2042 Nvidia Reflex, dat volgens Nvidia zowel de accuraatheid als de responsiviteit van input verbetert.

Battlefield 2042 verschijnt op 19 november voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Bezitters van de Gold- en Ultimate-versies van de game, kunnen op 12 november al spelen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nvidia: "DLSS AI DRIVEN PERFORMANCE BOOST!" Ook Nvidia: *uploadt haperige video in 1080p*

0
test

@TomKauw zie 0,0 framedrops. Snap echt niet wat mensen lopen te klagen zelfs de beta draaide op 80 fps bij mij met een 2080ti hier.

0
test

@GoofyZ3 Dus omdat jouw hardware boven de recommended specs zit, moeten andere mensen met lagere specs maar niet klagen? Beetje raar. Je weet ook dat een goede CPU en snelle RAM een wereld van verschil kan zijn, niet te spreken over het installeren op een SSD ipv een HDD.

0
test

@GoofyZ3 De video zou 60 fps moeten zijn, maar het segment op 0:35 tot 0:44 oogt meer als een 25 fps.

0

Aanbevolen voor jou