November-update voor Xbox verbetert Discord-ondersteuning

November-update voor Xbox verbetert Discord-ondersteuning

Microsoft heeft de november-update voor Xbox uitgerold.

Daarmee worden weer diverse opties die voorheen alleen voor Insiders beschikbaar waren voor het grote publiek uitgerold. Sinds september wordt Discord voor voice chat op Xbox-consoles al ondersteund, maar daar was voorheen een mobiele app voor nodig. Het gebruik is nu versimpeld, waardoor Xbox-gamers alleen maar een Discord-server via de console hoeven te openen. De enige vereiste is dat het Discord- en Xbox-account van de gebruiker zijn gelinkt.

Daarbij kunnen Series X en S-eigenaren geluidsdemping toepassen op hun Discord Voice-chat, zodat allerlei achtergrondgeluiden worden gefilterd. De setting kan in de opties van Discord op Xbox worden aan- en uitgezet.

Er is ook een nieuwe app op Xbox toegevoegd waarin gemaakte screenshots en video's uit games kunnen worden bekeken en bewerkt. Er is een verbeterde bitrate en screenshots en video's kunnen nu ook naar externe opslag worden gekopieerd.  Verder kan bekeken worden hoeveel stroom de console verbruikt in Shutdown- en Sleep-modi. Andere aanpassingen zijn op Xbox Wire te lezen.

Xbox
Xbox
Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb er geen ervaring mee, maar wat doet Discord nu precies en wat zijn de voordelen t.o.v. de standaard party chat? Zover ik het begrijp is het alleen handig voor crossplay games, of vergis ik mij?

0

@kleinekoosjer Ik vind Discord handig omdat ik het voor allerlei andere communicatie ook gebruik en daardoor ook contacten op 1 plek heb i.p.v verschillende plekken. Zeker als je op meerdere platformen speelt heb je geen dubbele boekhouding en werkt het vrijwel altijd hetzelfde op alle plekken.

0
test

@kleinekoosjer je kan uiteindelijk ook met playstation mensen praten.

0
test

@mightybundy wie wil er nou met Roy praten?

0

Zo kan je met andere Xbox serie eigenaren bespreken welke games er allemaal niet uitgekomen zijn

0
test

.

0

@Aerofox81 hij heeft het even geprobeerd maar hij miste toch de aandacht.

0

Aanbevolen voor jou