Non-toernooi geld verdienen met FPS | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De woorden 'profe ional gamer' klinkt iedereen prettig in de oren. Zeker het jonger publiek van tegenwoordig lijkt het heel leuk om een dergelijk bestaan te leiden. In de realiteit schiet het niet op. Er zijn te weinig toernooien met te weinig geld om constant genoeg geld te kunnen verdienen.

Moshpit is een bedrijf die het verdienen van geld met games mogelijk wil maken voor iedereen. Het idee is als volgt. Men legt aan het begin van de match (kan wanneer je maar wilt zijn, mits op een Bloodmoney server) een paar dollar in. Winner takes all. Zo is het vrij makkelijk om in een paar minuten 20 dollar te verdienen, als je met 10 spelers speelt.

Op het moment wordt alleen "Urban Mercenary" ondersteund, een spel dat gratis door het bedrijf zelf is uitgebracht. Uiteindelijk is het de bedoeling dat alle grote FPSen worden ondersteund, en dat de makers daarvan (Epic, iD) mee kunnen verdienen.The Bloodmoney Universe allows gamers to profe ionally compete in online cash prize tournaments. Moshpit has made the concept of profe ional gaming a reality. They have created a transaction system designed to allow thousands of games to be played in online tournaments for cash.

The Bloodmoney Universe is capable of integrating any skill game into their transaction system. Eventually they will have all of your favorite games available for cash tournament play.

Mocht je ook willen mee doen kun je je hier inschrijven, Nederland staat tu en de ondersteunde landen. Bezoek voor meer informatie over het Bloodmoney project (bv als je je eigen Bloodmoney server wilt draaien) de Urban Mercenary website
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou