Nieuws

Nominaties Dutch Game Awards 2015 bekend

Onder andere Grendel Games, Vlambeer en NHTV Leiden

Geschreven door Aida . op
De nominaties voor de Dutch Game Awards 2015 zijn bekend. Friese studio Grendel Games (Songs of Elstryn: Oath of the Gryphon) en het Utrechtse Vlambeer (Nuclear Throne) hebben beiden drie nominaties op hun naam staan. De Bredase hogeschool NHTV staat met vier nominaties bovenaan in de studentencategorie.

Dit jaar zijn de Vlaamse Crazy Monkey Studios, Tale of Tales en GriN ook genomineerd. Vlaamse studio’s mochten zich dit jaar voor het eerst inschrijven voor de awards. Daarnaast is Jaywalkers Interactive tweemaal genomineerd voor zijn debuutgame Kick & Fennick en maakt de Eerste Wereldoorlog-game Verdun ook twee keer kans op een award. De Utrechtse Sticky Studios is als enige voor twee verschillende games genomineerd.

LISA, een game gemaakt door een middelbare scholier, is twee keer genomineerd in de studentencategorie. Refugee Republic van Submarine Channel, een game met actuele wortels, maakt ook kans op een award.

De Dutch Game Awards worden op 30 september uitgereikt in TivoliVredenburg in Utrecht. Het evenement wordt georganiseerd door Creative Makers Network Foundation, ImproVive en Control Magazine. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Gameplaybeelden van Divinity: Original Sin 2 Overleven als mier in Ant Simulator
1

Reacties op: Nominaties Dutch Game Awards 2015 bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Baukereg

    • 7 september 2015 14:29
    Nuclear Throne is officieel nog steeds in early access, beetje raar dat ze genomineerd zijn. Bovendien schiet het met die game voor geen meter op. Het wordt tijd dat Vlambeer er eens werk van maakt en Rami stopt met alle randzaken in de industrie en zich gewoon weer op productie richt.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.