Nolan North: 'Motion capturing Assassin's Creed kan beter' | Gamer.nl

Nolan North: 'Motion capturing Assassin's Creed kan beter' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De gezichtsanimaties in A a in's Creed-games worden niet door dezelfde acteurs opgenomen als de lichaamsbewegingen. Dit zorgt er volgens North voor dat er altijd een zekere afstand ontstaat bij de speler. "Ik wou dat het niet apart was gedaan. [...] Begrijp me niet verkeerd, de acteurs doen goed werk, maar er is altijd een soort 'ontkoppeling' op deze manier."

"Na mijn ervaringen bij de Uncharted-serie, waar de acteurs zowel de bewegingen als de stem doen, kan ik zeggen dat er absoluut een verschil is. [...] De tu enfilmpjes worden net als in een film of televisieprogramma opgenomen. De acteurs gedragen zich natuurlijker en unieke en subtiele elementen bij de bewegingen worden meegenomen. Denk nooit dat spelers dat verschil niet zullen merken", aldus North.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou