Nieuws
Fallout

Nog meer setfoto's van de Fallout-televisieserie gelekt

De productie is inmiddels begonnen

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn nog meer setfoto's van de Fallout-televisieserie online verschenen.

De foto's zijn in de tweet hieronder te bekijken en tonen onder andere een schuilkelder, Power Armor en een iconisch blauw Fallout-pak. Eerder deze maand lekten er ook al setfoto's uit, waarop de Super Duper Mart te zien is.

De televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. De serie wordt mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan - de broer van Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren.

Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer.

Het is nog niet bekend wanneer de televisieserie moet verschijnen, maar de productie is in juni begonnen in New York City.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meta Quest 2 kopen: Alle winkels en informatie op een rij Nintendo Switch Sports-update met nieuwe features vandaag beschikbaar
0

Reacties op: Nog meer setfoto's van de Fallout-televisieserie gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.