No More Heroes-ontwikkelaar kondigt Sine Mora aan | Gamer.nl

No More Heroes-ontwikkelaar kondigt Sine Mora aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sine Mora maakt gebruik van "de nieuwste technologieën in 3D-weergave om een horizontale side-scrolling shooter neer te zetten zoals je die nog nooit eerder hebt gezien", zo stelt Gra hopper. Naar verwachting zal alleen de PlayStation 3-versie voorzien worden van een 3D-optie. Sine Mora wordt ontwikkeld voor Xbox Live Arcade en PlayStation Network en staat gepland voor een release in het derde kwartaal van 2011.

Samenwerking

De gedeelde ontwikkeling van het spel door het Japanse Gra hopper Manufacture (bekend van No More Heroes en Killer 7) en het Hongaarse Digital Reality (War Front: Turning Point) maakt deel uit van een langere samenwerking tu en de twee bedrijven, die een aantal spellen zal omspannen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou