Nieuws
No More Heroes 3

No More Heroes 3 komt dit jaar uit op Xbox, PlayStation en pc

Game komt ergens dit najaar zowel fysiek als digitaal uit

Geschreven door Michel Musters op
De Nintendo Switch-game verschijnt ergens dit najaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

De game moet verbeterde graphics, hogere framerates en snellere laadtijden krijgen. No More Heroes 3 komt zowel fysiek als digitaal uit. De fysieke editie bevat een artbook van zeventig pagina's en de soundtrack van de game.

In No More Heroes 3 verschijnt er een zwevend gevaarte boven Santa Destroy. Hoofdpersonage Travis Touchdown moet zich aldaar door een ranglijst van tien buitenaardse wezens vechten om aan de top van de Galactic Superhero Rankings te komen, zodat hij de slechte Prince FU kan tegenhouden in zijn plannen om de wereld over te nemen.

De No More Heroes-games worden ontwikkeld door Goichi Suda en zijn team Grasshopper Manufacture. De eerste twee spellen verschenen oorspronkelijk op de Wii en laten spelers een semi-open wereld verkennen terwijl ze het als Travis Touchdown opnemen tegen diverse schurken om zo de top van een lijst met huurmoordenaars te bereiken. 

Gamer.nl gaf een 7,5 aan de Switch-versie van No More Heroes 3: "No More Heroes 3 zet vooral in op hack ‘n slash-gameplay en tal van zijactiviteiten, en minder op een diepgravend narratief. Onderweg speelt de game geregeld op een kenmerkende manier met je verwachtingen en werkt vaak op de (glim)lachspieren."

Dit artikel delen:

Lees meer

Guerrilla Games wil derde Horizon-game ontwikkelen De wapens in Sniper Elite 5
0

Reacties op: No More Heroes 3 komt dit jaar uit op Xbox, PlayStation en pc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.