No More Heroes 2: Desperate Struggle releasedatum bekend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

No More Heroes 2: Desperate Struggle stond eerder voor een release in april gepland, maar nu is het spel naar de maand mei verschoven. De exclusieve Wii-game is de nieuwste uit het brein van Suda 51, de man achter culthits Killer 7 en No More Heroes. Suda 51 liet recent nog weten dat hij graag een filmgame wil maken.

De game speelt zich drie jaar af na het eerste deel. Protagonist Travis Touchdown moet zich wederom een weg naar de top van de United A asins A ociation zien te banen om de dood van zijn beste vriend te wreken. Met maar liefst 51 hogergeplaatste moordenaars is dit een lastig karwei voor Travis. Ditmaal zijn er meerdere personages beschikbaar, zo zijn tweelingbroer Henri en leerling Shinobu Jacobs speelbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou