In totaal bevat de game 85 nummers, waarvan de eerste 24 vorige week officieel werden bekendgemaakt. De 22 nummers die nu zijn aangekondigd zijn de volgende:

Attack! Attack! UK - You And MeBon Jovi - You Give Love A Bad NameDarker My Love - Blue DayElton John - Saturday Night's Alright (For Fighting)Face To Face - DisconnectedGarbage - Only Happy When It RainsKaiser Chiefs - Never Miss A BeatKiss - Shout It Out LoudLove and Rockets - Mirror People  My Morning Jacket - One Big HolidayNirvana - Lithium (Live)Rammstein – Du HastSonic Youth - IncinerateScreaming Trees - Nearly Lost YouSublime - What I GotThe Duke Spirit - Send A Little Love TokenThe Police - So LonelyThe Rolling Stones - Sympathy For The DevilThe Sword - Maiden, Mother & CroneThe White Stripes - Blue OrchidThin Lizzy - JailbreakTom Petty & The Heartbreakers - American Girl