Nintendo zendt donderdag een Direct uit rondom trailer Super Mario-film

Nintendo zendt donderdag een Direct uit rondom trailer Super Mario-film

Nintendo plaatst aanstaande donderdag een speciale Nintendo Direct online waarin de eerste trailer van de aankomende Super Mario-animatiefilm wordt getoond.

De Direct komt aanstaande donderdag om 22:05 uur Nederlandse tijd online. De YouTube-video waarin de Direct straks te zien is, kan hieronder al gevonden worden. Nintendo benadrukt dat de Direct-uitzending geen informatie over games bevat. Hieronder is ook een eerste illustratie van de film te zien die Nintendo gisteren heeft gedeeld.

Een paar weken geleden meldde de organisatie van New York Comic Con al dat de eerste Super Mario-trailer tijdens het evenement op 6 oktober zou worden getoond. Chris Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy) speelt in de animatiefilm de rol van Nintendo-mascotte Mario. Jack Black verleent zijn stem aan Bowser, Seth Rogen aan Donkey Kong, Anna Taylor-Joy (Queen's Gambit) aan Princess Peach en Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) aan Luigi. Verder spreekt Keegan-Michael Key de stem in van Toad, Kevin Michael Richardson de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

De film wordt gemaakt door Illumination, het bedrijf achter de Minions-film, en moet in april 2023 in de bioscoop draaien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kan me niks voorstellen bij een Mariofim, maar het plaatje ziet er wel erg mooi uit en de stemacteurs liegen er ook niet om. Ik laat me graag verassen.

0

Ik ben heel beniewd! Ik denk dat dit OF heel goed OF heel slecht gaat worden. Ik ga iig kijken morgenavond!

0
test

@Iconic Illumination belooft niet veel goeds, maar de eerste illustratie is wel erg mooi...

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@MichelMusters Ik ken die studio niet echt. Ik laat me verrassen!!

0

Aanbevolen voor jou