Vandaag is het dan eindelijk zover: Nintendo's innovatieve console, de Wii, is officieel gelanceerd in Europa. Voordat je echter naar de winkel stormt om een exemplaar op te eisen, een waarschuwing: de Wii is momenteel al zo goed als uitverkocht. Bijna de gehele voorraad is al via pre-orders gereserveerd.

Behoor je tot de gelukkigen die tijdig een pre-order wisten te plaatsen, zelfs dan heb je nog geen zekerheid. Zo schijnt de speelgoedketen Bart Smit pas volgende week de Wii's geleverd te krijgen. Nieuwe nieuwe leveringen van de Wii worden sowieso medio volgende week verwacht.

Een aantal filialen van de Media Markt hadden de Wii eerder deze week al in de verkoop gedaan. Bij de Media Markt in Rijswijk was dit niet het geval. Hier ging de verkoop vanmorgen van start, waarbij tientallen mensen zich voor de deur hadden verzameld. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt ging echter niet op, want iedereen werd tegelijk binnen gelaten en er moest haast letterlijk worden gevochten om een Wii te bemachtigen.

Heb jij al een Wii weten te bemachtigen? Of lag er ondanks je pre-order geen Wii voor je klaar? Laat het ons dan weten in een reactie, of in de poll links van dit nieuwtje!