Nintendo: 'We werken aan verbeteringen voor Joy-Cons'

Nintendo: 'We werken aan verbeteringen voor Joy-Cons'

Nintendo werkt 'nog steeds' aan verbeteringen voor de Joy-Con-controllers.

Dat melden hardware-ontwikkelaars Ko Shiota en Toru Yamashita in een uitgebreid interview over de Nintendo Switch Oled. 

"Joy-Con-controllers bestaan uit een hoop onderdelen, dus bleven we verbeteringen doorvoeren die niet altijd zichtbaar zijn", zegt Yamashita. "Onder andere de analoge-stick-onderdelen zijn geleidelijk verbeterd sinds lancering, en we werken nog steeds aan verbeteringen."

Yamashita meldt ook dat de controllers zijn onderzocht om de duurzaamheid te verbeteren. Ook is de betrouwbaarheidstest verbeterd om de hardware duurzamer te maken. 

Momenteel bevatten alle nieuw verscheepte Switch-exemplaren de verbeterde versie van de Joy-Cons, inclusief het vandaag verschenen oledmodel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Beetje laat naar mijn mening. En het feit dat ze eerst een OLED-versie hebben uitgebracht met de 'mindere' joy-cons geeft wel aan waar de prioriteiten liggen.

0
test

@Ziminar Heb je de tekst wel gelezen of alleen de titel van het artikel? Ik zou zeggen, lees dit lange artikel nog eens rustig door ;-)

0

@Jumpman Sterker nog ik heb het interview gelezen, wat vooral een nietszeggend interview is. Deze mannen hebben een duidelijke instructie gehad voor het interview. Niets negatiefs zeggen. Ze zeggen alleen hele algemene dingen, als je dan zo'n interview geeft bespreek dan wat iedereen wil weten, die joy-cons. Dat het logo iets verplaatst is boeit niemand wat, hoe heb je die drift gefixt? Het zegt heel wat dat de schrijver van dit artikel maar 6 zinnen haalt uit een interview van 4 lange pagina's, het gaat echt nergens over. Ze zeggen niets over het feit dat de Joy cons veel last van drift hebben, ze zeggen dat het onvermijdelijk is dat er problemen optreden na veel gebruik. Ze hebben hun gebruikers tests verbeterd en nieuwere componenten gebruikt, ja dat mag ik hopen ja. Het doet me een beetje denken aan de grote problemen met de Note van Samsung en dat hilarische reclame-filmpje over hun Q&A-proces. Nintendo heeft zelf voor de release van de OLED-versie gezegd dat de Joy-cons niet aangepast zouden zijn. Ik kan je zeggen dat wij de Switch niet eens superveel gebruiken en dat alle 4 (!) de joy cons niet meer te gebuiken zijn vanwege de drift.

0
test

Wel erg laat inderdaad. Koop geen nintendo product meer voorlopig.

0

Aanbevolen voor jou