Nintendo Switch Sports onthuld

Nintendo Switch Sports onthuld

Tijdens de Nintendo Direct-uitzending gisteravond werd Nintendo Switch Sports onthuld.

Het betreft een nieuwe versie van de populaire Wii-game Wii Sports. Drie sporten uit die game en vervolg Wii Sports Resort keren terug in deze nieuwe versie: tennis, bowlen en chambara. 

Daarnaast worden er drie nieuwe sporten toegevoegd. Het gaat om voetbal - waarbij spelers een gigantische bal in het doel moeten proberen te krijgen - badminton en volleybal. Spelers kunnen een bijgeleverde beenband omdoen en daar een Joy-Con in stoppen om bepaalde sporten, zoals voetbal, te spelen. 

In de herfst wordt er een zevende sport aan de game toegevoegd in de vorm van golf. De game bevat zowel lokale als online multiplayer.

Nintendo Switch Sports komt op 29 april uit op Nintendo Switch. Nintendo houdt op 19 en 20 februari een online test voor de game, waar leden van Nintendo Switch Online aan kunnen deelnemen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toevallig heb ik Wii Sports een paar maanden geleden nog eens gedaan. Dat was 16 jaar geleden leuk om een keer te spelen, maar daar zit nu toch niemand op te wachten? En zo'n voetbalspelletje met een band om je bovenbeen? Ach, voor kinderen is het vast heel leuk.

0
test

@Luigi1985 Dat laatste idd. Voor kinderen ideaal. Meteen wat beweging :).

0
test

Eindelijk!!! Ik heb dit gister voorspeld.

0

Aanbevolen voor jou