Nintendo: 'Speel alleen op Switch wanneer het tussen de 5 en 35 graden is'

Nintendo: 'Speel alleen op Switch wanneer het tussen de 5 en 35 graden is'

Nintendo waarschuwt gamers om alleen op de Switch te spelen in ruimtes tussen de 5 en 35 graden.

Het bedrijf meldt dit op diens Japanse Twitter-account. Volgens Nintendo moet de omgevingstemperatuur tussen de 5 en 35 graden zijn om op de Switch te spelen. Deze week wordt het op diverse plekken ter wereld mogelijk warmer, toch zeker op locaties die al snel warm worden, zoals auto's die in de zon geparkeerd staan.

Hoewel er niet wordt gesuggereerd dat de Switch beschadigd kan raken wanneer er met extreem warm weer op gespeeld wordt, kan de console wel automatisch uitgaan wanneer het te warm wordt om zo het oplopen van schade te voorkomen.

Nintendo waarschuwt ook dat mensen niet de ventilatiepoorten van de Switch moeten blokkeren, aangezien dat er voor kan zorgen dat de temperatuur van de console nog hoger oploopt. Ook raadt het bedrijf aan de Switch-dock op een plek te zetten waar geen warmte blijft hangen. Tot slot wordt spelers aangeraden om stof rondom de ventilatie met een stofzuiger te verwijderen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

M'n iPhone reageert ook op extreme temperaturen. Daar is niks geks aan.

0
test

@PietS. De switch is en blijft een handheld, ook al kan hij in een dock, dus de koeling zal nooit in de buurt komen van een XBSX of PS5. Dus inderdaad is hier niks geks aan, goed dat ze dit even nog verduidelijken.

0
test

@Lavandou Persoonlijk vind ik het een beetje overbodige informatie, haha.

0
test

@PietS. Veel mensen snappen haast niks van de wereld. Dus voor die mensen is het keihard nodig deze informatie. Koeling is een groot onderdeel van elektronica, mensen snappen dat allemaal niet en willen dat ook niet snappen ook.

0
test

@GoofyZ3 Best erg eigenlijk.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Het is ook een preventieve actie om reparaties tegen te gaan. Kan ook nog zijn dat ze weten dat de koeling van zon ding beperkt is. Staan ze ook sterker in rechtzaken waarvan men zegt dat ze van niks wisten. Waarschijnlijk staat het ook in de disclaimer maar wie leest die nu nog.

0

Aanbevolen voor jou