Nintendo sluit deal met EA voor nieuwe Cube bundels | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vergeleken met Sony en met name Microsoft doet Nintendo het heel wat rustiger aan met het uitbrengen van nieuwe hardwarebundels voor hun GameCube spelcomputer. Gezien de concurrentie er toch aardig wat succes mee heeft, lijkt Nintendo zelf nu echter ook wat intensiever aan de bundelstrijd mee te willen doen. Hiertoe heeft men nu een deal gesloten met 's werelds grootste uitgever, Electronic Arts.

Nintendo zal in samenwerking met EA twee nieuwe bundels op de markt brengen. Dit zijn een Need for Speed: Underground en een Fifa 2004 pack. Hieruit blijkt al wel dat men zich met deze nieuwe sets voornamelijk op de mainstream wil richten in plaats van de meer hardcore gamers.

Voorlopig zijn beide packs enkel in Duitsland verkrijgbaar, maar verwacht mag worden dat ook de rest van Europa snel zal volgen. Of het bundelen van deze twee games overigens wel zo'n goed idee is, moet nog afgewacht worden. Immers zijn beide games al een aantal maanden uit en beide lijken al een beetje over hun verkooptop heen te raken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou