Nieuws
Nintendo Logo

Nintendo Direct voor E3 2019 aangekondigd

Fans kunnen pas aanvragen om voorrang te krijgen tijdens E3

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Nintendo heeft de plannen voor de E3 in juni aangekondigd. Naast de wereldkampioenschappen van twee games, zendt het bedrijf een Nintendo Direct uit en kunnen fans een speciale pas aanvragen.

Op de website van Nintendo is het schema van het bedrijf op E3 2019 bekendgemaakt. Tijdens de beurs, die plaatsvindt vanaf 11 tot 14 juni, praat het bedrijf onder andere over nieuwe games en worden er toernooien gehouden.

Op zaterdag 8 juni worden vanaf 20:00 uur Nederlandse tijd de wereldkampioenschappen van Super Smash Bros. Ultimate en Splatoon 2 gehouden. Teams uit Japan, Europa, Noord-Amerika en Australië strijden om uitgeroepen te worden tot de beste van de wereld in de respectievelijke games. In maart reisde Gamer.nl nog af naar Parijs om het Europees Kampioenschap van Splatoon 2 mee te maken.

Vanaf de E3 wordt op 11 juni om 18:00 uur Nederlandse tijd een Nintendo Direct uitgezonden. Tijdens de presentatie komen opkomende games voor de Nintendo Switch aan bod. Welke spellen dit zijn is nog niet bekend. De kans is groot dat onder andere de nieuwe Animal Crossing, de remake The Legend of Zelda: Link's Awakening, Pokémon Sword en Shield en Luigi's Mansion 3 aan bod komen. Ook wordt Nintendo Treehouse uitgezonden op 11, 12 en 13 juni, waar dieper wordt ingegaan op de games en gasten commentaar geven.

Fans die de E3 gaan bezoeken in juni, kunnen zich aanmelden voor een Warp Pipe-pas van Nintendo. Deze pas geeft voorrang in de rijen om Nintendo-games te spelen tijdens het evenement. Alleen een geldig ticket voor de E3 en een Nintendo Account zijn nodig om je aan te melden voor een Warp Pipe pas.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft onthult Ghost Recon Breakpoint Kijk om middernacht naar de State of Play-presentatie over nieuwe PS4-games
1

Reacties op: Nintendo Direct voor E3 2019 aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Lord Ganon

    • 14 mei 2019 00:03
    Ik hoop toch ook wel wat van Metroid Prime 4 te mogen zien! :)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.