Nintendo komt met Wii Remote Plus | Gamer.nl

Nintendo komt met Wii Remote Plus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nintendo heeft de Wii Remote Plus nog niet aangekondigd en het is niet bekend of de controller ook naar Europa komt. Op dit moment moeten spelers een lo e Wii-controller en Wii Motion Plus hebben om de besturing van bepaalde Wii-games volledig te benutten. De Wii Motion Plus kan veel preciezer bijhouden welke bewegingen met de Wii-controller worden gemaakt, waardoor de besturing veel realistischer gemaakt kan worden.

FlingSmash is een game waarin spelers een bal genaamd Zip besturen. Met Wii Motion Plus (of mogelijk de aankomende Wii Remote Plus) kunnen spelers Zip naar diverse plekken in het level stuiteren om doelwitten te raken. Zip kan alsof het een tennisbal betreft door levels heen geslagen worden. Het is nog niet bekend wanneer de game in Europa uitkomt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou