Waar we de afgelopen veel horen over de launch van de Xbox, blijft het betrekkelijk stil rond de Gamecube, die 3 aanstaande zondag zal verschijnen.

N-Sider weet te melden dat Nintendo twee nieuwe spelstudio's heeft opgezet. Het zou gaan om een Japans bedrijf en een Europees bedrijf. Het Europese bedrijf heeft een bekende man aan het roer, die al eerder betrokken was bij een SpaceWorld 2000 demo. De game zou een echte 'killer app' moeten worden.Furthermore, there are also two new Nintendo funded studios working on projects. While one is a Japanese company working on an undisclosed project, the other is a European company working on a big killer app. Ironically, one of the Spaceworld 2000 demos is directly connected to the highly recognizable head honcho of this new developer. The revelation has a lot to do with coming full circle, in more ways than one.

Er wordt veel gedacht dat de game die in Europa wordt gemaakt, een racegame wordt. Op SpaceWorld 2000 was namelijk een demo te zien van een racespel, waar het dan iets mee te maken kan hebben.

Het zou ook het mysterieuze 'Pikalele' kunnen zijn, die naam bleek immers ook vrij veel overeenkomsten te hebben met een SpaceWorld 2000 demo: die van Meowth's Party.