Nieuws
Kirby 64

Nintendo heeft bug uit Kirby 64 op Nintendo Switch Online gehaald

De bug zat niet in de oorspronkelijke versie van de game

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo heeft een patch uitgebracht voor Kirby 64: The Crystal Shards op Nintendo Switch Online waarmee een lastige bug is verwijderd.

De bug werd vorige week ontdekt en zorgt ervoor dat spelers moeten terugkeren naar een eerdere savegame. Het gebeurt wanneer Kirby in een onderwaterlevel geraakt wordt door een vijand. Het is dan mogelijk dat hij permanent in een animatie vast komt te zitten die afspeelt wanneer hij door een vijand wordt geraakt. Vervolgens kan de speler niets meer doen. Deze bug zat niet in de oorspronkelijke versie van Kirby 64.

Nintendo liet vorige week al weten zo snel mogelijk met een patch te komen om de bug weg te werken, en dat is nu dus gebeurd. Zover bekend past de patch geen andere wijzigingen aan de game toe.

Kirby 64: The Crystal Shards staat ongeveer anderhalve week op Nintendo Switch Online en is beschikbaar voor mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement en het uitbreidingspakket. Hoewel de game 3D-elementen bevat, is het een sidescrolling platformer vergelijkbaar met eerdere Kirby-games op de NES en SNES. Kirby kan zeven verschillende moves kopiëren, maar kan er wel twee in zijn buik opslaan om ze te combineren. De game verscheen oorspronkelijk in 2000 op de Nintendo 64.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ubisoft lijkt te hinten naar de 60 fps-patch voor Assassin's Creed Origins Xbox Snap-functie komt waarschijnlijk niet meer terug
0

Reacties op: Nintendo heeft bug uit Kirby 64 op Nintendo Switch Online gehaald

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.