Nintendo brengt patch uit voor Mario Kart 8 Deluxe

Nintendo brengt patch uit voor Mario Kart 8 Deluxe

Nintendo heeft voor het eerst in meer dan twee jaar een patch uitgebracht voor Mario Kart 8 Deluxe.

Versie 1.7.2 van de game lost enkele bugs in het spel op. Zo was er een bug waarmee punten tijdens een toernooi werden gereset. Ook was er een bug waarmee de online speelgeschiedenis van spelers met vrienden werd gereset. Deze bugs zijn nu opgelost.

Hoewel de patch verder niet veel om het lijf heeft, is het wel opvallend dat Nintendo de game, die in 2017 uitkwam, nog altijd ondersteunt. De laatste patch voor de game verscheen in januari 2019. Mario Kart 8 Deluxe verkoopt dan ook nog altijd goed - er zijn wereldwijd inmiddels 35,39 miljoen exemplaren van de Switch-versie van het spel verscheept.

Mario Kart 8 Deluxe

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

de game is goed genoeg, ik zeg liever een season pass dan deel9

0
test

@xXDannyNLXx Ja de game is heel goed net als smash bros beide games zouden ze live service games van kunnen maken en pas met hun volgende console een nieuwe game.

0
test

Hoop dat ze bij de volgende toch wel wat betere orignele banen doen. Vond dit toch wel het slechtste deel. De remakes van de oude banen zijn leuk al ben ik het niet helemaal eens met sommige redisignes. Maar de originele banen man man man wat zijn die saai en traag of veelste druk. Dit deel speelt goed alleen betere banen is wel gewenst. Doe mij maar weer zo'n verassend deeltje als double dash.

0
test

@ryan199494 denk dat jij 1 van de weinige bent dan. Maar smaken kunnen verschillen natuurlijk vond dit een heerlijk deel.

0
test

@hulstpower ja denk inderdaad smaak kwestie is. Maar veel vrienden van mij zijn ook meer fan van double dash. Denk vooral door de nostalgie. maar ook zeker omdat je met 2 personen in de kart kon en je tactische beslissingen kon maken met welke characters in de kart gingen. Maar we hebben ook zeker plezier met dit deeltje hoor

0

Aanbevolen voor jou