Ninja Theory werkt aan een groot, geheim project | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Tameem Antoniades van Ninja Theory gaat het hier om een groot project en niet om bijvoorbeeld een kleine downloadbare game. Op dit moment wil de ontwikkelaar nog niet zeggen waar de game over gaat, maar Antoniades geeft wel aan dat het "heel gaaf" wordt.

Enslaved

De andere game van Ninja Theory, Enslaved, komt later dit jaar uit voor zowel PlayStation 3 als Xbox 360 en wordt uitgebracht door Namco Bandai. Het is een actie-adventuregame met een derde persoonsaanzicht waarin spelers controle hebben over 'Monkey', die in een post-apocalyptisch Amerika gevolgd wordt door gevechtsrobots. Monkey moet samenwerken met zijn vrouwelijke metgezel Trip, die hem een halsketting heeft omgedaan die ontploft als Monkey haar niet gehoorzaamt. De game wordt geproduceerd door Andy Serkis, de acteur die eerder al meehielp aan Ninja Theory's Heavenly Sword en de rol van Gollum op zich nam in de Lord of the Rings-filmtrilogie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou