Klammende handen en rode, vierkante ogen zijn aandoeningen die je overhoudt van een tijdje Zelda spelen. Dat deze gamerziektes binnenkort hun herintrede gaan maken, wordt duidelijk als de releasedatum van de nieuwe Zelda game genoemd wordt.

Op 13 december mogen de Japanners als eerste Shigeru Miyamoto's nieuwste creatie in huis halen. Vandaag is de naam van de game bekend gemaakt, The Legend of Zelda: Tact of the Wind. Dit refereert weer met het eerdere bericht dat de wind een behoorlijk grote rol zal gaan spelen in het spel. Nu de release dichterbij komt krijgen we meer details te weten over deze game.

De Japanse lancering van The Legend of Zelda kruipt langzaam maar zeker dichterbij. Halverwege de decembermaand moeten de Japanners met Nintendo's heldhaftige elfenjong aan de slag kunnen. Shigeru Miyamoto, geestelijk vader van de serie, doet er alles aan om het spel voor de kerst in de Japanse winkels te krijgen.Het duurt nog wel even voordat wij Europeanen de titel uit de schappen kunnen gappen, de release zal rond Pasen plaats moeten vinden. Mensen met een Amerikaanse Cube zullen de game in februari kunnen kopen. Voor meer informatie kun je naar de officiële website surfen.

Met dank aan Squall voor het melden van dit nieuws.