'Nieuwe Xbox 360-controller op komst met verbeterde D-pad' | Gamer.nl

'Nieuwe Xbox 360-controller op komst met verbeterde D-pad' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe D-pad kan een kwartslag gedraaid worden en zou daarmee een halve centimeter omhoog komen en daardoor beter werken. Met het nieuwe ontwerp zou Microsoft fans van vechtspellen aan willen spreken. Met name voor die spellen is de vierpuntsdruktoets belangrijk en op dat vlak legt Microsoft's controller het volgens veel gamers af tegen die van de PlayStation 3.

Twee jaar geleden werd al een aangepaste versie van de Xbox 360-controller, met verbeterde vierpuntsdruktoets, op de markt gebracht door Microsoft. Deze werd echter enkel in een gelimiteerde oplage gedistribueerd, ter promotie van het in die periode verschenen Pro Evolution Soccer 2009. De bron van Joystiq weet niet of de nieuwe controller de huidige exemplaren gaat vervangen, of los in de markt wordt gezet.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou