Nieuwe World Rally Championship-game aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zijn erg trots om de WRC-franchise terug te brengen naar de videogame-arena na zoveel jaar van afwezigheid", aldus Virgilio Bixio van Black Bean. "Milestone werkt hard aan deze titel en onze verwachtingen zijn hoog. We zijn in staat om de meest competitieve titel te verzorgen die extreem positieve resultaten zal opleveren. Daarnaast wordt het werk van Milestone verrijkt door de overweldigende ondersteuning die we krijgen uit de WRC-community."

Superstars V8

Ontwikkelaar Milestone was dit jaar onder andere verantwoordelijk voor SBK-09: Superbike World Championship en Superstars V8 Racing. De nog titelloze World Rally Championship-game moet volgend jaar verschijnen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou