Nieuws
Apex Legends

Nieuwe update wist progressie Apex Legends-spelers

En spelers ontvangen skins voor nog niet uitgebracht wapen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De Apex Legends-update van gisteren zorgde ervoor dat alle progressie van veel spelers was gewist. Ook ontvangen spelers skins voor een wapen dat nog niet is uitgebracht in de battle royale-game.

Gisteren werd patch 1.1 uitgebracht voor Apex Legends. De update voegde een aantal veelgevraagde functionaliteiten toe aan de battle royale-game, waaronder de mogelijkheid om teamgenoten uit de vorige ronde opnieuw uit te nodigen, een knop om de stemmen van teamgenoten te dempen en verbeteringen aan de user interface van het menu.

Kort na de Apex Legends-update kwamen er berichten binnen van spelers die al hun progressie in het spel waren verloren. De statistieken van de getroffen spelers stonden weer op nul en alle gekochte of verdiende outfits en wapen-skins waren gewist. Ontwikkelaar Respawn Entertainment was al snel op de hoogte van het probleem en raadde spelers aan om geen items te kopen of maken, terwijl er werd gewerkt om het probleem op te lossen.

Respawn heeft nu een nieuwe update uitgebracht, waarin het probleem wordt opgelost en alle progressie van spelers weer is hersteld. De ontwikkelaar legt uit dat de eerdere patch onbedoeld een groot aantal spelers had verplaatst naar een andere server, waardoor alle progressie verloren ging. Na het offline halen van de servers en het terugplaatsen van de getroffen spelers werd het probleem weer verholpen.

Naast het kwijtraken van progressie, viel het spelers ook op dat zij sinds de nieuwe Apex Legends-update skins ontvangen voor het L-Star-wapen bij het openen van lootboxen. Dit is opvallend, omdat het geweer nog niet beschikbaar is in het spel. De L-Star werd kort getoond aan het einde van de Wild Frontier-trailer van Apex Legends en moet ergens dit seizoen verschijnen.

Dit artikel delen:

Lees meer

'BioWare laat medewerkers niet met pers spreken over Anthem' Drie nieuwe NES-titels komen naar Nintendo Switch Online
1

Reacties op: Nieuwe update wist progressie Apex Legends-spelers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • DevTrunks

    • 4 april 2019 11:30
    Account here. Level 1.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.