Nieuwe update MAG voegt nieuwe Multiqueue-modus toe | Gamer.nl

Nieuwe update MAG voegt nieuwe Multiqueue-modus toe | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De grootste nieuwe toevoeging is de Multiqueue functie die de oude Directives-optie vervangt. Dit houdt in dat gamers de mogelijkheid krijgen om zich tegelijkertijd aan te melden voor alle mogelijke gamemodi. “Deze functie laat gebruikers toe om snel in de actie te springen zonder ze in een gametype te dwingen die ze liever niet willen spelen. Het enige wat je moet doen is de modi afvinken waarin je niet geïntere eerd bent en de Multiqueue-functie zorgt voor de rest."

“Als extra bonus hebben we ook een opstapelbaar XP-systeem aan Multiqueue toegevoegd dat meer punten oplevert afhankelijk van de verschillende modi je bereid bent om te spelen. We denken dat gamers Multiqueue snel gaan waarderen”, schrijft Dunham.

Screenshots maken

Na het downloaden van de update is het ook mogelijk om in-game screenshots in een resolutie van 720p te maken via het XMB Photo-menu. Ook kunnen teamleden elkaar niet meer verhinderen wanneer een speler besluit om een voertuig of een object te repareren. De update bevat naast deze verbetering nog vele andere kleine aanpa ingen.

MAG is een online shooter van Sony waarin 256 spelers tegelijk het slagveld betreden om in kleinere groepjes oorlog te voeren en binnen het grote geheel submi ies uit te voeren en zo de algehele strijd te winnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou