Nieuwe update League of Legends verbetert bots | Gamer.nl

Nieuwe update League of Legends verbetert bots | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De computergestuurde helden zullen beter kunnen voorspellen wat spelers gaan doen, hebben een beter beeld van wat er op de map gaande is en zullen beter samenwerken om het hen lastig te maken. Ontwikkelaar Riot Games laat verder weten dat de Dominion-modus speelbaar wordt in de Co-op vs. AI-modus en dat het aantal bots hierin is uitgebreid van twaalf naar veertig. 

De Co-op vs. AI-modus was oorspronkelijk in het leven geroepen om beginnende spelers de mogelijkheid te geven om te oefenen, maar uit de gegevens van Riot Games bleek dat de meerderheid van de huidige spelers minimaal eens per week een wedstrijd speelde in de modus. Wanneer de modus van precies een update krijgt, is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou