Nieuws
Fortnite

Nieuwe update Fortnite voegt toernooien toe

Update zou vandaag moeten verschijnen

Geschreven door Michel Musters op
Epic voegt toernooien toe aan de battle royale-modus van Fortnite met update 6.10.

De toernooien moeten voor iedereen beschikbaar zijn. Elk toernooi duurt meerdere uren en laat meerdere spelers het tegen elkaar opnemen om zoveel mogelijk punten binnen te sprokkelen. Dat kan via het uitschakelen van tegenstanders of door hoog op de ranklijsten te eindigen. Winnaars geven spelers de kans om het tegen echte pro-spelers op te nemen en vervolgens prijzen binnen te slepen.

Epic heeft al zes toernooien aangekondigd die zich in de weken na de toevoeging van de modus afspelen. Update 6.10 moet in de loop van vandaag verschijnen. De toernooien moeten vanaf vandaag tot en met 1 november gehouden worden, waarbij toernooien tussen de twee en vijf dagen duren. Het precieze schema is hier te vinden.

Ook niet onbelangrijk is dat spelers niet worden gecategoriseerd op besturing. Dat betekent dat spelers met muis en toetsenbord het gewoon opnemen tegen spelers die controllers of een touchscreen gebruiken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Zo werkt de combat in Soulcalibur 6 Kies alvast een nieuwe PSN-naam met onze naamgenerator
2

Reacties op: Nieuwe update Fortnite voegt toernooien toe

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • ebiker

  • 16 oktober 2018 10:31
  Ze zouden ook iets voor beginners moeten doen. Ben vorige week begonnen met fortnite, heb na 50 spellen slechts 3 kills. Wordt het een beetje zat om voor ervarene spelers als kanonnevoer te dienen…

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TheBigN93

  • 16 oktober 2018 16:35
  @ebiker Klopt, dit is heel frustrerend. Ik speel ongeveer 2x per week zo'n 2 uur en leg het ook af tegen de die hards. Het is ook lastig om beter te worden als je steeds meteen wordt afgeschoten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.