Uncharted: Drake's Fortune ligt nog maar amper in de winkels of de sequel wordt haast al aangekondigd. Zo ver is het nog niet helemaal, maar het schijnt dat ontwikkelaar Naughty Dog zowel een sequel als een nieuw deel in de Jak & Daxter erg serieus aan het overwegen is.

Althans, als we in mogen gaan op een interview van Sony blog ThreeSpeech met Naughty Dog's Evan Wells. Op de vraag naar een sequel voor Uncharted sprak Wells over de engine en de plannen daarvoor: "Het is erg spannend wat we nu met deze technologie kunnen doen, dat het op zijn plaats is en we nu kunnen focussen op iets nog ambitieuzer te maken. En Jak and Daxter is zeker een grote mogelijkheid voor in de toekomst. Er zijn een hoop mensen op het kantoor geïnteresseerd om weer aan die franchise te gaan werken en zien wat we er mee kunnen doen als we de Uncharted engine gebruiken".

Even later spreekt Wells echter: "Op dit moment zijn we aan het brainstormen voor ons volgende project, maar zelfs als dat geen vervolg op Uncharted wordt, je kunt er vrijwel zeker van zijn dat die er in de dichtbijzijnde toekomst aankomt". Het ziet er dus naar uit dat we nog een hoop van Naughty Dog gaan horen de komende jaren.