Nieuwe uitbreiding op Valkyria Chronicles aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Challenges of the Edy Detachment is de vierde uitbreiding die voor Valkyria Chronicles verschijnt. Spelers kunnen verschillende rollen vervullen in de uitbreiding. Zo zijn er mi ies voor onder andere de Scout, Shocktrooper en Engineer. In totaal zijn er zes mi ies voor zes verschillende functies toegevoegd.

De uitbreiding komt deze week uit in de Verenigde Staten, maar Segaheeft nog geen aankondigingen over een Europese uitgave gedaan.

Valkyria Chronicles is een tactische RPG voor de PlayStation 3 van Sega die in oktober 2008 uitkwam. De game speelt zich af in een fictief Europa waarin twee legers tegen elkaar strijden om het bezit van waardevol erts dat in krachtige brandstof kan worden omgezet.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou