Het Poolse Techland, vooralsnog vooral bekend van op kinderen gerichte games als Pet Soccer en Pet Racing, hoopt met Chrome, een tactische FPS met prachtige, weidse landschappen en veel voertuigen, haar naam op de kaart te zetten.

Een tijdje geleden bracht men een trailer van het spel uit welke vooral is bijgebleven vanwege de belachelijk slechte voice-acting. De zin "We're stuck in an intergalactic nightmare", waarbij de laatste twee woorden nagenoeg overstaanbaar waren, zal menigeen die de trailer bekeken heeft zich nog wel voor de geest kunnen halen.

Vandaag heeft Techland een nieuwe trailer uitgebracht van het spel en wederom laat de voice-acting te wensen over. Gedurende de gehele trailer wordt er tegen je gesproken met een geforceerd stoere stem welke onbedoeld de lachspieren aardig weet aan te spannen. Doch we zien ook de nodige footage uit het spel wat er toch zeer behoorlijk uit ziet. De trailer is te vinden bij GamersHell. Heb je het niet zo op filmpjes of trekt je verbinding dat niet, dan kan je bij GamesDomain ook nog terecht voor een hands-on preview. GamesDomain ziet alvast een mogelijke kans dat Chrome werkelijk gaat blinken, net als het metaal met dezelfde naam.