Nieuwe The Witcher-game laat nog minstens drie jaar op zich wachten

Nieuwe The Witcher-game laat nog minstens drie jaar op zich wachten

Het eerste deel in de nieuwe The Witcher-trilogie komt op zijn snelst pas over drie jaar uit.

Dat heeft Adam Kiciński van ontwikkelaar CD Projekt Red laten weten via een gesprek met investeerders (via IGN). De game, die onder de projectnaam Polaris wordt ontwikkeld, "is het eerste project dat we op de nieuwe Unreal Engine 5 uitbrengen. Dit vergt wat extra werk." 

Toen hem werd gevraagd of de nieuwe The Witcher-game minstens drie jaar op zich zal laten wachten, liet Kiciński weten dat dat correct is. Het is dus onwaarschijnlijk dat de nieuwe The Witcher-game voor 2025 uitkomt. Wel liet het bedrijf weten dat de twee andere delen in de nieuwe trilogie binnen maximaal zes jaar na het eerste deel uit moeten komen.

CD Projekt Red deed eerder deze week diens plannen voor de toekomst uit de doeken. Zo is er een nieuwe trilogie aan The Witcher-games in ontwikkeling - waarvan Polaris het eerste deel betreft - en worden er ook twee losstaande The Witcher-games gemaakt door The Molasses Flood en een ander extern team. Ook wordt er aan een vervolg op Cyberpunk 2077 en een compleet nieuwe IP gewerkt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zolang de game maar af is op release vind ik het best. Als we weer zo'n Cyberpunk fiasco krijgen mogen ze heel CDPR van mij opdoeken.

0

Aanbevolen voor jou