Nieuwe systeemupdate voor de Switch beschikbaar

Nieuwe systeemupdate voor de Switch beschikbaar

Nintendo heeft systeemupdate 11.0.0 voor de Nintendo Switch uitgebracht.

Hoewel niet elke update even spannend is, voegt deze update diverse nieuwe mogelijkheden toe aan de hybride console. Zo kunnen spelers nu via een qr-code hun smartphone of tablet verbinden met de Switch en gemakkelijk screenshots en video's overzetten. Er kunnen tien screenshots en één video tegelijk worden overgezet. Een andere nieuwe mogelijkheid is het overzetten van de screenshots en video's naar de computer via een usb-verbinding.

Verder kan men een optie aanvinken om er voor te zorgen dat savedata die op de cloud is opgeslagen automatisch wordt gedownload op een ander systeem waar de gebruiker is ingelogd. Dit gebeurt zolang de betreffende software ook op dat systeem staat geïnstalleerd. Verder kan men bij het downloaden van verschillende games of updates aangeven welke download prioriteit heeft.

Tot slot heeft Nintendo een 'Trending'-optie aan het menu toegevoegd, waarin te zien is welke games populair zijn onder vrienden. Ook is er nu een speciaal gedeelte voor Nintendo Online in het menu, waarin alle extra's voor abonnees te zien zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het overzetten van screenshots en video's kan leuk zijn, ik heb er wel een paar die ik wil delen. Ook handig dat je voorkeur kan geven aan downloads. Wat me wel verbaast is dat er nog steeds geen degelijk sorteer systeem is voor je games, dat had ondertussen toch wel gemogen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou