Nieuwe Star Wars Eclipse-details zouden expres zijn uitgelekt

Nieuwe Star Wars Eclipse-details zouden expres zijn uitgelekt

De nieuwe details rondom Star Wars Eclipse die vorige week online verschenen zouden expres door de ontwikkelaar zijn uitgelekt.

Dat claimt website Insider Gaming. Vorige week lekten er nieuwe details uit rondom de game via Sacred Symbols, en Insider Gaming claimt dat ontwikkelaar Quantic Dream dit expres heeft gedaan. 

Op die manier zou het bedrijf willen kijken naar hoe de fans hier op reageren, alsmede nieuwe werknemers aantrekken. Daar schijnt de ontwikkelaar moeite mee te hebben sinds er in 2018 berichten naar buiten kwamen over giftig gedrag op de werkvloer.

Volgens de uitgelekte details wordt er een nieuw ras dat nooit eerder in Star Wars-producties voorkwam geïntroduceerd, de mensachtige Zaraan. Dit ras zou politiek en militair gezien behoorlijk agressief zijn. Er zou weinig verschil tussen mannen en vrouwen zijn, behalve dat wanneer een koppel trouwt dit koppel één bestuurseenheid wordt die samenwerkt.

Dit levert echter problemen op, omdat hoofdpersonage Sarah fanatiek gelooft in het geweld en de onderdrukking van het keizerrijk, en haar partner Xendo een stuk softer is. De relatie tussen dit tweetal zou een belangrijke rol spelen in de game.

Hoe dan ook zijn bovenstaande details niet officieel bevestigd. Ook is niet bekend of Quantic Dream bovenstaande details inderdaad expres de wereld in heeft geholpen. Wel bekend is dat Star Wars Eclipse zich afspeelt ten tijde van de High Republic. In de game nemen spelers de rol aan van verschillende personages, waarbij keuzes invloed hebben op de toestand in de Outer Rim van het universum. Een officiële releasedatum en systemen zijn nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ze kunnen er beter voor zorgen dat de situatie op de werkvloer beter wordt en dat dat naar buiten komt ipv dit soort trucs. Je kan nog zo'n mooie game verzinnen, maar wie wil er in een dergelijke situatie werken. Ik hoop dat het standaard trucje van QD een beetje werkt binnen Star Wars

0

Aanbevolen voor jou