Nieuws
Star Wars Eclipse

Nieuwe Star Wars Eclipse-details zouden expres zijn uitgelekt

Quantic Dream zou interesse willen peilen en werknemers willen aantrekken

Geschreven door Michel Musters op
De nieuwe details rondom Star Wars Eclipse die vorige week online verschenen zouden expres door de ontwikkelaar zijn uitgelekt.

Dat claimt website Insider Gaming. Vorige week lekten er nieuwe details uit rondom de game via Sacred Symbols, en Insider Gaming claimt dat ontwikkelaar Quantic Dream dit expres heeft gedaan. 

Op die manier zou het bedrijf willen kijken naar hoe de fans hier op reageren, alsmede nieuwe werknemers aantrekken. Daar schijnt de ontwikkelaar moeite mee te hebben sinds er in 2018 berichten naar buiten kwamen over giftig gedrag op de werkvloer.

Volgens de uitgelekte details wordt er een nieuw ras dat nooit eerder in Star Wars-producties voorkwam geïntroduceerd, de mensachtige Zaraan. Dit ras zou politiek en militair gezien behoorlijk agressief zijn. Er zou weinig verschil tussen mannen en vrouwen zijn, behalve dat wanneer een koppel trouwt dit koppel één bestuurseenheid wordt die samenwerkt.

Dit levert echter problemen op, omdat hoofdpersonage Sarah fanatiek gelooft in het geweld en de onderdrukking van het keizerrijk, en haar partner Xendo een stuk softer is. De relatie tussen dit tweetal zou een belangrijke rol spelen in de game.

Hoe dan ook zijn bovenstaande details niet officieel bevestigd. Ook is niet bekend of Quantic Dream bovenstaande details inderdaad expres de wereld in heeft geholpen. Wel bekend is dat Star Wars Eclipse zich afspeelt ten tijde van de High Republic. In de game nemen spelers de rol aan van verschillende personages, waarbij keuzes invloed hebben op de toestand in de Outer Rim van het universum. Een officiële releasedatum en systemen zijn nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meldingen van gesmolten RTX 4090-stroomkabels duiken op 'Schrijvers The Witcher-serie hadden hekel aan de boeken en games'
2

Reacties op: Nieuwe Star Wars Eclipse-details zouden expres zijn uitgelekt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  coola

  • 25 oktober 2022 13:28
  Mijn interesse hebben ze in ieder geval. Hoewel de allerlaatste film mij niet kan bekoren (sorry the last Jedi vind ik wel oke) en ik Obi wan Kenobi maar matig vond. Heb ik mede door The book of Boba Fett, The Mandalorian en Andor nog wel steeds liefde voor de Star Wars franchise.

  En dat Cage de schrijver is van Star Wars Eclipse helpt er ook wel aan mee dat ik erg geinteresseerd ben in deze game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Ziminar

  • 25 oktober 2022 13:44
  Ze kunnen er beter voor zorgen dat de situatie op de werkvloer beter wordt en dat dat naar buiten komt ipv dit soort trucs.
  Je kan nog zo'n mooie game verzinnen, maar wie wil er in een dergelijke situatie werken.

  Ik hoop dat het standaard trucje van QD een beetje werkt binnen Star Wars

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.