'Nieuwe SSX gaat terug naar begindagen van de reeks' | Gamer.nl

'Nieuwe SSX gaat terug naar begindagen van de reeks' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

EA Canada zou volgens Kotaku de laatste twee jaar bezig zijn met een nieuwe SSX voor Playstation 3 en Xbox 360. SSX zou teruggaan naar de begindagen van de reeks en een besturing ysteem vergelijkbaar met EA's Skate krijgen, waarbij de rechterstick gebruikt wordt voor het uitvoeren van verschillende trucs. Ontwikkelaars van EA Canada, dat eerder aan Skate werkte, zouden nu aan de nieuwe SSX-game werken.

Electronic Arts heeft eerder dit jaar domeinnamen voor SSX vast laten leggen. Er gaan tevens geruchten dat de game op de Spike VGA Awards op 11 december wordt aangekondigd, nadat er op de VGA-website een mysterieuze trailer verscheen onder de naam The Planet waarin bergen, sneeuw en mistwolken te zien waren. De laatste game in de reeks was de voor Wii verschenen SSX: Blur


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou