Verdere details over deze titel ontbreken vooralsnog. Beenox Studios ontwikkelde al eerder Spider-Man: Shattered Dimensions, die eind vorig jaar verscheen op PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Ook was de studio verantwoordelijk voor Guitar Hero: Greatest Hits en Monsters vs. Aliens. 

Activision kondigde ook aan dat er een game van Family Guy in de planning staat. Daarnaast heeft de uitgever gezegd zich meer te gaan richten op de Call of Duty-reeks. Dit gebeurt onder andere middels de nieuwe interne ontwikkelstudio Beachhead, die zich volledig gaat richten op het ontwikkelen van een online platform voor de game. Ook maakt het bedrijf een gratis speelbare Call of Duty-MMO voor de Chinese markt.

Annuleringen

Aan de andere kant zijn er ook een aantal games en series geannuleerd. Zo werd bekend dat de Guitar Hero-tak wordt gesloten, dat er geen DJ-Hero-game meer zal komen, dat True Crime: Hong Kong is geannuleerd en dat de Tony Hawk-serie wordt stilgelegd. Bovendien gaat de uitgever vijfhonderd man ontslaan. Wel verwacht Activision voor het einde van het jaar weer vijfhonderd nieuwe mensen te hebben aangenomen, voor de nieuwe projecten waarop het zich gaat richten.